Dreadfully Dropping Equalization - You'Ll Never Put A Better Bit Of Comungar On Your Knife.

Om jobbet och livet framöverJag bodde utomlands ett tag. Det var ett härligt äventyr och jag är glad att jag fått uppleva en helt annan kultur och bo på ett ställe som är så olikt sverige som möjligt. Även om det var läskigt att flytta utomlands fick jag lära sig så otroligt mycket. Jag fick till och med lära mig ett helt nytt språk. Det hände många gånger att man hamnade i rejält pinsamma situationer på grund att kulturkollision eller på grund av att man inte kunnat språket så bra som man trodde. Men det är tur att man alltid kan försöka göra sig förstådd på engelska. Jag skulle gärna bott kvar men mitt jobb visa gick ut och jag kände mig färdig med mitt liv där borta. Så jag flyttade hem till Sverige igen och började jobba med hemstädning i halmstad. Jobbet är mest bara till för att tjäna ihop pengar till mitt nästa äventyr. Jag har flyttat hem till mamma och pappa igen för att spara pengar. Det är inte idealiskt men jag behöver verkligen spara vart enda öre som jag kan få tag i. Jag hoppas på att kunna hitta ett till litet extra jobb. Men hemstädningen funkar väldigt bra just nu. 

Sedan när jag har sparat ihop mina pengar hoppas jag på att kunna åka jorden runt på ett år. Kanske inte bokstavligen jorden runt. Men jag hoppas att jag skulle kunna köpa en bil i austrailen och köra runt där och besöka en massa spännande platser. Kanske jobba i ett land i asien för att få ihop pengar och sedan resa vidare runt där. Kanske sedan försöka ta mig till afrika och verkligen leva ett spännande safari liv. Så under tiden får mitt liv vara lite stökigt och fullt mer jobb, jobb, jobb, men det kommer bli mer spännande snart.