Dreadfully Dropping Equalization - You'Ll Never Put A Better Bit Of Comungar On Your Knife.

Han jobbar som målare

Det finns så mycket som man kan jobba med och min man jobbar som målare den här sommaren, han brukar göra lite allt möjligt och jobbar med lite allt möjligt och det är ju bra. Ja det är kul att prova på olika saker och olika jobb för att se  vad det är som passar en och vad man kan tänkas hitta på med sitt liv.
Ibland kan det ju vara så att man tror sig veta vad det är man vill jobba med men sen när man väl provar på det så är det inte som man tror och man kanske måste tänka om och göra något annat.

Kul med variation

Ja det är ju kul att kunna variera och göra lite av varje så att man inte blir helt uttråkad av det man håller på med. Det kan vara befriande att pröva på lite olika saker och se hur det fungerar om det är något som man vill hålla på med eller om man hellre håller på med något annat.
Ja man förlorar i all fall inte på att pröva på något nytt och se vad det är man kan hitta på och prova på och komma på att det kanske är det som man ska göra med sitt liv.
Ja det är alltid bra att ge det ett försök och prova på och se vad det är man kan hitta på och prova på om det är så att man inte vet exakt  vad det är man ska hitta på och vilket jobb man ska ha och jobba med. Prova på och se hur det känns så kan det bli hur bra som helst. Bara man försöker och hittar på det man tror att man ska göra och hitta på.
Så målare kanske är fleras drömyrke utan att dom vet om det? Det gäller att prova.